Beste donateurs,
In aanloop naar de feestdagen willen we graag, namens alle deelnemers en vrijwilligers, al onze donateurs nogmaals hartelijk bedanken!
Het is hartverwarrend hoe iedereen, op zijn of haar eigen wijze, manieren heeft weten te vinden om de Voedselbank te kunnen ondersteunen.
Wij zijn blij met elke donatie die we ontvangen. We zoeken overal een goede bestemming voor zodat onze deelnemers (volwassenen maar ook veel kinderen) elke week weer een mooi pakket met gezonde levensmiddelen kunnen ontvangen.
We hebben gemerkt dat de supermarkten steeds meer zelf de verantwoordelijkheid voelen en nemen om voedselverspilling tegen te gaan en dat juichen wij natuurlijk van harte toe. Maar dat betekent wel dat er voor de Voedselbank minder producten overblijven zodat wij genoodzaakt zijn om steeds meer levensmiddelen te gaan inkopen. En dat kost natuurlijk veel geld.
Uiteraard halen we veel producten op met onze inzamelacties maar dat zijn vooral houdbare producten. En de gezinnen hebben uiteraard ook veel verse producten nodig.
Daarom zijn we zo ontzettend blij met alle initiatieven die erop gericht zijn de Voedselbank te ondersteunen.
Veel dank en we hopen dat we in 2024 weer op u mogen rekenen!
Wij wensen u gezellige feestdagen en een mooie jaarwisseling toe.
Hartelijke groet,
Bestuur, vrijwilligers en deelnemers van Voedselbank IJmond-Noord