Korte terugblik alle giften december 2016

Beginnend bij mensen, die gewoon komen en iets/veel brengen voor onze klanten. Soms ook vanuit hun bedrijf.
Ze brengen bijv. een kerstbrood, kerstpakket, tassen vol houdbaar voedsel en ook geld. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoeveel keer de deur openging in december en er weer iemand met een gift stond. We hadden het er maar druk mee, maar doen het met plezier. Iedereen kreeg de aandacht, die hij/zij wilde en werd verteld hoe de voedselbank draait.

voedselbank-velsen-vrijwilligers1-300x213

Kerstpakketten:
De grote inzamelingsactie van Dagblad Kennemerland heeft er voor gezorgd dat wij 233 kerstpakketten hebben gekregen. Al onze klanten hebben integraal voor de kerst één kerstpakket gekregen.
Van Hartenheem een groot aantal kerstpakketten. Ook deze zijn integraal doorgegeven.

Kerstpakketten van particulieren en bedrijven, die afgegeven zijn op het Hilbersplein. Deze zijn ontmanteld, de kerstproducten meteen uitgedeeld, het houdbare voedsel in de schappen voor binnenkort.

Hieronder een bloemlezing van alle bedrijven/instellingen, die aan ons gedacht hebben. Ook in eerdere berichten staan al veel gulle gevers gemeld.
Sorry voor degene, die er niet bijstaan, maar het is zoveel en zo mooi.

Slagerij Ridder Beverhof: rookworsten
De Groene Ezel: gift vanuit speelgoedbeurs;
Omgevingsdienst IJmond: Bij de kerstbijeenkomst van de Omgevingsdienst IJmond was soep gemaakt. Voor een klein bedrag konden mensen deze soep kopen en op deze manier ons sponsoren. Een mooi bedrag heeft dit opgeleverd.
De Parochie de Goede Herder in Castricum heeft een collecte gehouden bij de Kerstsamenzang. Ook een fantastisch bedrag.
Deka-markt: voor alle klanten van de Voedselbanken in Noord Holland een krentenbrood.
Uitzendbureau Luba: een kerstbrood voor de klanten.
Radio/tv Noord Holland: Wederom een fantastische inzameling in samenwerking met Deen. Wij hebben 50 bananendozen met houdbaar voedsel ontvangen.
Café in Velsen Noord, inzamelingsactie met als resultaat 3 kratten houdbaar voedsel
– Ook de overgebleven (dichte) spullen van kerstdiners, kerstlunches etc. kwamen onze kant op.
Oliebollen van diverse oliebollenkramen uit de buurt.

Al deze giften maakten van december een fantastische maand. Dankzij een ieder hebben we enorm veel lang houdbaar voedsel ingezameld en onze klanten van kerstpakketten kunnen voorzien. ONGELOFELIJK BEDANKT!

dank je wel