Jaarlijkse Bijeenkomst Vrijwilligers Voedselbank IJmond Noord

Vrijdag 19 oktober 2018 de jaarlijkse bijeenkomst voor de vrijwilligers. Dit jaar in het restaurant in het Dudokhuis van TATA-steel.


Terugkijkend: Een fijne avond met heerlijk eten. Goed verzorgd door de medewerkers + vrijwilligers restaurant. Lees onderstaand het bericht van Instagram van Jolanda Leeuwerke.
Tijdens deze bijeenkomst werd officieel afscheid genomen van Barbara Rietkamp en Huub de Kruijf.
Twee bestuursleden die jarenlang in het bestuur een fantastische bijdrage hebben geleverd, zodat de Voedselbank nu een geoliede machine is. Het afscheid werd ondersteund door een schitterend boekje 12,5 jaar Voedselbank IJmond Noord, gemaakt door Maaike Brouwer.

Alle vrijwilligers kregen aan het eind een boekje en een blikje Ravioli.

Voedselbank IJmond verzorgt jaarlijks een diner als speciale dank voor alle vrijwilligers. Hiervoor zocht de Voedselbank naar een locatie, in de buurt en bij een organisatie die betrokken is bij het werk van de Voedselbank.
Tata Steel steunt de Voedselbank en was op 19 oktober dan ook graag gastheer tijdens het diner. Meer dan 50 vrijwilligers werden zo in het zonnetje gezet. Mirella van Hooff, directie assistent, en Jolanda Leeuwerke, Marketing Communication Coordinator, ontvingen de enthousiaste vrijwilligers. Huiscateraar Eurest sponsorde de drankjes.
Medewerkers van Tata Steel zetten zich regelmatig in voor de Voedselbank. Dit voorjaar gingen leerlingen van de Tata Steel Academy op pad om levensmiddelen in te zamelen voor de Voedselbank. En Packaging doneert binnenkort blikjes met conserven voor het goede doel.
Voedselbank IJmond zet zich binnen regio in om huishoudens die niet meer in staat zijn het dagelijks brood op de plank te krijgen wekelijks te voorzien van een gratis voedselpakket