Inzamelingen 2016

vrijdag 9 december bij 7 supermarkten in Beverwijk/Heemskerk. Deze inzameling gebeurt in samenwerking met leerlingen van het Kennemer College in het kader van de maatschappelijke stage: Resultaat: 272 kratten.
Fantastische opbrengst: 272 kratten met voedsel. Bedankt: leerlingen en begeleiders voor deze fantastisch opbrengst!!!!!

– zaterdag 8 oktober bij de Dekamarkt aan de Spoorsingel in Beverwijk: opbrengst 65 kratten
– zaterdag 19 november bij Deen in Castricum opbrengst 72 kratten

Regelmatig zijn er in Beverwijk/Heemskerk/Castricum/Uitgeest in de kerken inzamelingen via de mand van “armoede”.

Alles bij elkaar levert het houdbaar voedsel op, dat de Voedselbank allemaal doorgeeft aan de klanten van de voedselbank.

Inzameling supermarkt

In het voorjaar zijn de volgende inzamelingen geweest:

– zaterdag 18 april 2016: Deen, Anna van Rennesseplein 1 in Uitgeest: opbrengst 35 kratten met voedsel
– zaterdag 28 mei 2016: AH XL, Rijksstraatweg, Heemskerk: 73 kratten met voedsel
– zaterdag 11 juni 2016 AH Beverhof in Beverwijk: opbrengst 35 kratten met voedsel

De inzamelingen voor het najaar 2016 worden nog gepland. Bekend is wel dat wij vrijdag 9 december weer een grote inzamelingsactie hebben met het Kennemer College. In 7 supermarkten in Beverwijk/Heemskerk zullen we dan inzamelen.

De werkwijze is simpel, bij de ingang ontvangt de klant een briefje waarin een aantal artikelen staan aangegeven, voor de klanten van de voedselbank. Koop bij de eigen boodschappen, een boodschapje (of meer) voor een klant van de voedselbank. lever deze na betaling bij de kassa in bij de vrijwilligers van de voedselbank. En vele kleintjes, maken weer een nieuw pakket voor een klant van de voedselbank.